Tarife

Tarife

Modalitatea de calcul a serviciilor oferite de compania noastra difera in functie de diversi factori. Pentru a veni in intampinarea Dvs., mai jos va prezentam, pe scurt, metodele pe care le aplicam atunci cand calculam tariful serviciului solicitat. Pentru informatii detaliate privind modul de calcul si pentru oferte de pret personalizate, ne puteti contacta la numerele de telefon din sectiunea CONTACT si la adresa de e-mail: traduceri.tradalma@gmail.com

Pentru servicii de traducere, tariful se calculeaza pe pagina calculata la 300 de cuvinte si in baza mai multor criterii, precum: tipul traducerii (generala sau specializata), combinatia de limbi (din romana in limba straina si invers sau din limba straina in limba straina), termenul de predare (in urgenta sau in cateva zile) si eventual, alte servicii conexe.

Pentru servicii de interpretare, tariful este calculat in functie de urmatorii factori: locatie (in cazul deplasarilor in alte orase), durata (cateva ore sau cateva zile) si tipul evenimentului (interpretare notariala, conferinte, intalniri de afacere etc.). In cazul evenimentelor cu un numar mare de participanti, tariful ia in considerare si numarul de interpreti solicitati.

Daca sunteti interesati de cursurile de limbi straine, pretul difera in functie de: numarul de cursanti (un cursant sau un grup), locatia unde se vor desfasura cursurile (la sediul firmei sau la sediul nostru), numarul de module si nivelul de pregatire (incepator, incepator fals, pre-intermediar, intermediar, avansat).

Contactati-ne

Pentru mai multe infomatii privind toate serviciile oferite de compania noastra si tarifele aferente, va rugam sa ne trimiteti un e-mail sau sa ne sunati; datele noastre de contact pot fi gasite apasand butonul de mai jos.